ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Μπεργκ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ο Μπεργκ!

Στην αποκάλυψη πως επιθυμία του είναι να βρίσκεται, τουλάχιστον και του χρόνου, στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, προχώρησε ο ίδιος ο Μάρκους Μπεργκ, με δηλώσεις του στη Μικτή Ζώνη της Λεωφόρου, μετά το προσωπικό… σόου του κόντρα στον Πανθρακικό, όπου σκόραρε πέντε φορές! 

Αφού πρώτα… τρέλανε τους δημοσιογράφους, δηλώνοντας… απογοητευμένος που δεν πέτυχε περισσότερα γκολ(!), είπε:

[ads2]

«Εύχομαι του χρόνου να είμαι εδώ. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά εδώ είμαι, φυσικά, μια χαρά». 

«Στην αρχή του αγώνα είχα μερικές ευκαιρίες που θα μπορούσα να τις μετατρέψω σε γκολ, άρα είμαι λίγο… απογοητευμένος που δεν σκόραρα περισσότερες φορές», είπε αρχικά ο 29χρονος επιθετικός, αφήνοντας με… ανοιχτό το στόμα τους δημοσιογράφους! 

Στη συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τη… μη τροφοδοσία του Λέτο, είπε χαμογελώντας: «Στο δεύτερο γκολ έψαξα τον Λέτο, ήθελα να του δώσω μία ασίστ. Αλλά ήταν πολύ πίσω… Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, και άξιζε ένα γκολ. Ελπίζω να φυλάξει αυτή την όρεξη που είχε σήμερα για τα πλέι οφ». 

Πρόσθεσε, δε: «Πρώτη φορά πετυχαίνω πέντε γκολ. Το ρεκόρ μου ήταν τέσσερα» και συμπλήρωσε για τα πλέι οφ: «Ελπίζω να κάνουμε μια καλή αρχή. Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Να τα πάμε καλά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News