Αποκαλυπτικός: Δήλωση Πασκουάλ για Εξάστερο

Αποκαλυπτικός: Δήλωση Πασκουάλ για Εξάστερο

Ο Πασκουάλ μιλώντας χθες στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό RAC, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

[ads2]

Μπορεί λοιπόν από την πλευρά της ΚΑΕ να μην επιβεβαιώνονται προς το παρόν οι συγκεκριμένες πληροφορίες (η «Πράσινη» αναφέρει πως δεν υπάρχει συμφωνία και ότι οι συζητήσεις με υποψηφίους συνεχίζονται), ωστόσο θεωρείται πιθανότατο ότι ο Πασκουάλ θα υπογράψει την Παρασκευή το συμβόλαιό του (τριετούς διάρκειας) και την επόμενη θα αφιχθεί στην Αθήνα για να πιάσει αμέσως δουλειά.

Αυτό επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο ίδιος ο Πασκουάλ σε ισπανικό ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε στο RAC1 και ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Παναθηναϊκό: «Σύντομα θα γνωρίζουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά στην Αθήνα για να συνεχίσω να εργάζομαι εκεί. O Παναθηναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα, με εξαιρετικούς οπαδούς και είναι πολύ ωραίο να παίζεις εκεί».

Εξάστερος: Δύσκολη αποστολή, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε! Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News