Αποκαλύψεις Γουίλιαμς για το μέλλον του

Αποκαλύψεις Γουίλιαμς για το μέλλον του

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, τον αποκλεισμό από την Λαμποράλ Κούτσα και τη συνέχεια του «τριφυλλιού» στην Α1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr: «Θέλαμε να βγούμε στο παρκέ για να παίξουμε σκληρά, όμως το ίδιο έκαναν και οι αντίπαλοί μας. Στο τέλος, εκείνοι πήραν τις αποφάσεις που έκριναν τον αγώνα.

[ads2]

Πρέπει να το διαχειριστούμε ως επαγγελματίες και να κοιτάξουμε μπροστά. Οφείλουμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ατομικά και ομαδικά. Πλέον, το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, σχετικά με το σημείο – κλειδί των τριών αγώνων, είπε: «Το “κλειδί” της σειράς ήταν ότι η Λαμποράλ σούταρε με πάρα πολύ καλά ποσοστά. Οι αντίπαλοί μας έκαναν αυτό που έπρεπε, τη στιγμή που έπρεπε, ενώ και αμυντικά έκαναν συνολική προσπάθεια για να μας σταματήσουν σε όλη τη διάρκεια της σειράς. Αυτό συνέβη…».

Πώς αντιμετώπισαν οι «πράσινοι» την τελευταία ευρωπαϊκή πορεία; Μίλησαν καθόλου γι’ αυτό; Ήθελαν να δώσουν ένα… διαφορετικό τέλος στην καριέρα του «3D» στην Euroleague; Οι απορίες γύρω από το πώς διαχειρίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον «τελευταίο χορό» του Διαμαντίδη ήταν πολλές… «Δεν συζητήσαμε κάτι αυτές τις μέρες για τον Διαμαντίδη. Ο Διαμαντίδης ρίσκαρε και ήταν εξαιρετικός σε όλη τη σειρά, το ίδιο προσπαθήσαμε να κάνουμε και οι υπόλοιποι. Η σεζόν φέτος έχει ακόμα πολλά παιχνίδια, δεν τελείωσε η καριέρα του. Τόσο εκείνος όσο και εμείς συνολικά ως ομάδα έχουμε… πολλή σεζόν ακόμα», αρκέστηκε να αναφέρει. Έπειτα, αναφορικά με τη συνέχεια της ομάδας στην Α1, ο Ουίλιαμς υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ. Μέσω της προπόνησης θα προετοιμαστούμε για τον κάθε αντίπαλο που θα έχουμε και θα στρέψουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα τώρα».

Φυσικά, από τη συζήτηση με τον πρώην πρώτο σκόρερ του NBDL δεν θα μπορούσε να λείπει μια αναφορά στο μέλλον του και τις σκέψεις που κάνει για τη νέα σεζόν. Τι λέει ο ίδιος ο παίκτης για το μέλλον του και το επόμενο συμβόλαιό του; «Ακόμα γίνονται συζητήσεις. Όπως έχω ξαναπεί, μου αρέσει πολύ η κατάσταση εδώ. Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, μας στηρίζουν πραγματικά. Και στη σειρά με τη Λαμποράλ ο κόσμος της ομάδας ήταν συνεχώς δίπλα μας και πραγματικά το εκτιμώ. Μου αρέσουν τα πράγματα εδώ», δήλωσε ο Ουίλιαμς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News