Αποκαλύψεις Αλαφούζου για Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο

Αποκαλύψεις Αλαφούζου για Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο

Γιάννης Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι γίνονται συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Ιταλό τεχνικό.

Στο φινάλε της εκδήλωσης δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα… πηγαδάκια των ρεπόρτερ με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος -μεταξύ άλλων- επιβεβαίωσε πως έχει ξεκινήσει ο κύκλος των συζητήσεων για την επέκταση του συμβολαίου του Αντρέα Στραματσόνι έως το καλοκαίρι του 2018.

[ads2]

«Γίνονται συζητήσεις επ’ αυτού. Μιλάμε με τον προπονητή και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη από μέρους μας προς το πρόσωπό του». Οσο για το αν θα υπάρχει ή όχι ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού: ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως «…δεν έχουν σημασία τα χαρτιά, μετράει ο λόγος μας. Εάν θέλει κάποιος να φύγει, φεύγει, όπως επίσης κι αν εμείς δεν θέλουμε να συνεχίσουμε με κάποιον, δεν συνεχίζουμε. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη προς το τεχνικό τιμ».
Για το θέμα του Ζιλμπέρτο ο κ. Αλαφούζος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια επιπλέον εξέλιξη, ενώ ερωτηθείς για τα πλέι οφ τόνισε πως «… εμείς θέλουμε να μείνει ως έχει το πρόγραμμα και δεν θα δεχθούμε καμία αλλαγή».
– Για τον προπονητή τερματοφυλάκων ο Αλαφούζος τόνισε: «Υπάρχει ο Γκαλίνοβιτς στη θέση αυτήν, που ούτως ή άλλως βοηθούσε πολύ το τεχνικό τιμ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Μάριο και θα μείνει»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News