Αποκάλυψη Σεϊταρίδη για όσα έγιναν με Σάντος στον Παναθηναϊκό!

Αποκάλυψη Σεϊταρίδη για όσα έγιναν με Σάντος στον Παναθηναϊκό!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Γιούρκας Σεϊταρίδης, μίλησε σε περιοδικό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ωστόσο αναφέρθηκε και στα… ποδοσφαιρικά.

Ο  Γιούρκας Σεϊταρίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο «4 ΤΡΟΧΟΙ»:

Από τα παιχνίδια που έχεις παίξει μπορείς να επιλέξεις κάποιο ως αγαπημένο σου ή το σημαντικότερο;

«Χωρίς αμφιβολία, ο τελικός του Euro 2004 που κατακτήσαμε με την Εθνική, αλλά και το Διηπειρωτικό (Πρωταθλητές Κόσμου) που κατακτήσαμε με την Πόρτο στον επίλογο της ίδιας μαγικής χρονιάς στη Ποκοχάμα της Ιαπωνίας. Έχω πολλά παιχνίδια να θυμάμαι όμως όπως και με τον Πας Γιάννινα και φυσικά με τον Παναθηναϊκό ειδικά στην Ευρώπη».

Ποιος είναι ο πιο ιδιαίτερος ή δύστροπος προπονητής που είχες συνεργαστεί στην καριέρα σου;

«Ο Αγγελος Αναστασιάδης ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής αλλά ήθελε και είχε τον τρόπο του. Ο Γιάννης Κυράστας δεν ήταν δύστροπος αλλά ήταν απίστευτα αυστηρός με την καλή έννοια. Στην αρχή ήταν πολύ δύστροπος και έμμεσα στη συνέχεια μας ζήτησε και συγγνώμη ο Σάντος όταν είχε έρθει στον Παναθηναϊκό και αυτό γιατί του είχαν πει πολύ άσχημα λόγια και τον είχαν προκαταλάβει για εκείνη την ομάδα… “Μου είχαν πει πολύ άσχημα λόγια για εσάς τα οποίο όμως δεν ευσταθούσαν”».

Ποιος ο καλύτερος συμπαίκτης που είχες; Ποιος ο δυσκολότερος επιθετικός ή γενικότερα αντίπαλος ποδοσφαιριστής που συνάντησες;

«Αυτός που ενώ είχαμε παίξει λίγες φορές μαζί ως συμπαίκτες μόνο στην Εθνική γιατί ήταν στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να παίζουμε μαζί στον Παναθηναϊκό από δεξιά ήταν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Καλό παιδί φανταστικός παίκτης. Εξαιρετικοί μου φίλοι είναι ο Τάκης Φύσσας και ο Άγγελος Μπασινάς. Τους θεωρώ αδέρφια μου οικογένεια αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης. Όσον αφορά τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχω αντιμετωπίσει Μέσι και Ροναλντίνιο. Στην κυριολεξία δε μαρκάρονται ενώ αυτός που με εκνεύριζε πολύ ήταν ένας αριστεροπόδαρος φανταστικός παίκτης ο Βιθέντε που έπαιζε στη Βαλένθια. Στην Ελλάδα ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς του Ολυμπιακού με δυσκόλευε πολύ και θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν το επεδίωξε και ο ίδιος όπως και ο Ντέμης Νικολαίδης. Όχι ως αντίπαλος αλλά στις προπονήσεις ήταν δύσκολος στο μαρκάρισμα και ο Νίκος Λυμπερόπουλος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News