Η αναφορά Πιτίνο για τα σενάρια φυγής Γιαννακόπουλου!

«Έπεσε» το ΟΑΚΑ στη βράβευση Πιτίνο (pics)

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα δώσει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο Μάνο Παπαδόπουλο.

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μια δύσκολη κατάσταση, όπως και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Ειδικά αν δεν έχεις οπαδούς στο γήπεδο. Ο Δημήτρης χάνει εκατομμύρια δολάρια. Και δεν υπάρχει καμια επιθχείρηση να χάνεις τόσα πολλά χρήματα. θαυμάζω τους ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague που βάζουν τόσα πολλά χρήματα. Είναι δύσκολο να κρατήσεις το επίπεδο χωρίς φιλάθλους. Η EuroLeague πρέπει να βρει τρόπους για αυτούς τους ιδιοκτήτες. Δεν πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα φύγει αλλά πιστεύω ότι θα δώσει μεγαλύτερο μερίδιο ευθυνης στον Μάνο και εκείνος θα κοιτάει την επιχείρησή του για να βγάλει χρήματα. Εκεί θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο”,είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Νικ Καλάθη τόνισε: «Ανταλλάζουμε μηνύματα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά. Ξέρω ότι παιδιά όπως ο Παπαγιάννης, ο Παπαπέτρου ή ο Μήτογλου που λατρέύουν να παίζουν για τον Παναθηναϊκό. Θα υπάρχουν γενικά μειώσεις, αλλά είναι το τίμημα της εποχής. Και ισχύει και για όλες τις ομάδες»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News