Αποκάλυψη: «Πήρε Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός Β'»

Αποκάλυψη: «Πήρε Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός Β'»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Λουίς Σέζαρ Μερλό, ο 19χρονος εξτρέμ της Αλντοσίβι, Βαλεντίν Μαντσίνι βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει και να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό Β΄.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Β΄ βρίσκεται ο 19χρονος εξττρέμ της Αλντοσίβι, Βαλεντίν Μαντσίνι.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Λουίς Σέζαρ Μερλό, οι πράσινοι θα τον πάρουν δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 και μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μερλό:

«Ο Βαλεντίν Μαντσίνι, ένας 19χρονος εξτρέμ, θα παίξει στον Παναθηναϊκό Β. Η Αλντοσίβι το δίνει δανεικό μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 με οψιόν αγοράς. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του».

Προπόνηση και αποστολή για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News