Αποκάλυψη: Μπάρτσα και Ρεάλ «χάνουν» μαζί 53 εκατ. ευρώ, αλλά ψήφισαν Μπερτομέου!

ΣΟΚ: "Εκτιμώ τους Γιαννακόπουλους"

Σε παράλογες κινήσεις προχώρησαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης με τις δύο ισπανικές ομάδες να γνωρίζουν ζημιά 53 εκατ. ευρώ μαζί, αλλά να επιμένουν στη ψηφοφορία υπέρ του Τζόρντι Μπερτομέου.

Τα… μάτια τους πήγαν να βγάλουν οι δύο μεγαλύτερες ισπανικές ομάδες, καθώς επέμειναν στο καθεστώς Μπερτομέου, την στιγμή που εκείνοι θα φθαρθούν κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Το «Encestando.es» έφερε στο φως τις σταθερές ζημιές που υφίσταται οι Καταλανοί και οι «μερένχες», λόγω των μπάτζετ τους στο μπάσκετ και στη συνέχεια το θέμα «έπαιξε» και στο «BasquetPlus», με τίτλο: «Η άλλη πλευρά του μπάσκετ: η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα χάνουν μαζί 53 εκατομμύρια ευρώ». 

Μπορεί να χρηματοδοτούνται από … εκατομμύρια ευρώ, λόγω του ποδοσφαίρου, όμως, και πάλι δεν δικαιολογείται η στάση του εκάστοτε οργανισμού πάνω στο μείζον ζήτημα, που ανέδειξε ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News