Αποκάλυψη Κάτας για Νέντοβιτς και πρωτάθλημα - Το σχόλιο για Μαντζούκα

Κάτας: "Πρέπει να μάθουμε από αυτό που συνέβη" - Ποιους παίκτες αποθέωσε

Ο Όντεντ Κάτας ανέφερε ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα επιστρέψεις στο όταν θα είναι στο 100%. Τι είπε για τους Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά ανέφερε: «Μου άρεσε πολύ η αντίδραση που είχαμε μετά το ντροπιαστικό παιχνίδι που κάναμε με την Ζάλγκιρις. Μου άρεσε που ξεκινήσαμε επιθετικά και που ελέγξχαμε το ματς. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, μοιράσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση και είχαμε 30 ασίστ. Διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση του Λαυρίου. Οι 30 ασίστ και τα μόλις 6 λάθη ήταν το κλειδί για μας. Παίξαμε έξυπνα σε άμυνα και επίθεση.»

Για το λόγο της διαφοράς της εικόνας της ομάδας από τη Basket League στη Euroleague: «Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Παίζουμε ανα δυο μέρες. Πρέπει να κρατάμε την ίδια ένταση. Αλλά και πάλι. Το ματς με την Ζάλγκιρις ήταν πολύ κακό, είχαμε κακή απόδοση. Μπορεί στην EuroLeague να μην παίζουμε για κάτι, αλλά πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Τώρα έχουμε δύο ματς απέναντι σε ποιοτικές ομάδες και πρέπει να παίξουμε καλά. Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας και να είμαστε πιο επιθετικοί από το ξεκίνημα των αγώνων».

Για την κατάσταση του Μπρέι και το πότε θα δηλωθεί ο Νέντοβιτς στη Basket League: «Θέλουμε όταν επιστρέψει να είναι 100% έτοιμος. Θα γυρίσει στο πρωτάθλημα, απλά είναι θέμα χρόνου. Γι’ αυτό και δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα στην τελευταία μας αλλαγή για τις εγχώριες διοργανώσεις. Για τον Μπρέι δεν έχουμε ξεκαθαρη απάντηση ακόμα όσον αφορά την επιστροφή του».

Για τον Καλαϊτζάκη και τον Μαντζούκα: «Είναι δύο ταλαντούχα παιδιά αλλά είναι δύσκολο να πάρεις χρόνο σ’ ένα κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Υπάρχουν παίκτες στη θέση του οπότε είναι και δύσκολο. Κάποιες φορές οι νέοι παίκτες μπερδεύονται λίγο με τον χρόνο συμμετοχής. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιώνονται, δεν υπάρχει καλύτερος μέρος από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είναι υπομονετικοί, να έχουν συγκέντρωση και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News