Η... αποκάλυψη για Σενγκέλια και Εξάστερο!

Η... αποκάλυψη για Σενγκέλια και Εξάστερο!

Ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Σίτο Αλόνσο μίλησε για το μέλλον του Τορνίκε Σενγκέλια, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο Σίτο Αλόνσο παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Vitoria» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Τορνίκε Σενγκέλια και στον Ανταμ Χάνγκα.

[ads2]

«Είναι μαζί και δεν έχουμε νεότερα για κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Σίτο Αλόνσο, ο οποίος παρατήρησε επίσης πως «ωστόσο, γνωρίζουμε όλοι πώς είναι η αγορά και η παραμονή τους θα εξαρτηθεί από την επιθυμία τους για να παραμείνουν στη Βιτόρια και την δυνατότητα της ομάδας μας να ανταγωνιστεί τις πιθανές προτάσεις για εκείνους».

Επίσης, ο προπονητής των Βάσκων ρωτήθηκε για το αν ο Γεωργιανός φόργουορντ τού έχει πει πως θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο που ακολούθησαν ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Μάικ Τζέιμς: «Οχι. Μου είπε πως θα μιλήσουμε σύντομα. Δεν έχω κάτι νεότερο που αλλάζει την κατάσταση. Σήμερα είναι παίκτης της ομάδας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News