ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Αλαφούζου για 4 μεταγραφές!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Αλαφούζου για 4 μεταγραφές!

Δείτε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος στο περιθώριο της εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεταγραφική ενίσχυση των πρασίνων…

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι οι “πράσινοι” εξετάζουν τέσσερις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στήριξε… ξανά τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ αναφέρθηκε σε Λεωφόρο και… Αναστασίου.

[ads2]

“Εχουμε στο στόχαστρό μας 4 ποδοσφαιριστές. Ηδη, ο κ. Στραματσόνι μιλάει με ορισμένους και θα προχωρήσουμε. Αυτά, βέβαια, αλλάζουν. Εχουμε μαζί μας και τον κ. Σίλβα που θα τρέξει τον σχεδιασμό μαζί με τον προπονητή. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Το σίγουρο είναι ότι θα πάμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα δυνατή με τις νέες μεταγραφές και με ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. Πήραμε και καλούς παίκτες τον Ιανουάριου, όπως ο Μολέδο, ο Λέτο, ο Βλαχοδήμος και άλλοι. Νομίζω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα”, είπε ο Αλαφούζος αρχικά και πρόσθεσε για τον Αντρέα Στραματσόνι:

“Τον στηρίζουμε τον κ. Στραματσόνι. Οπως σας είπα σχεδιάζει κι αυτός τη νέα σεζόν. Ειναι ο προπονητής μας και θα συνεχίσουμε τη νέα χρονιά. Πρέπει να σταματήσουμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα”.

Για τη Λεωφόρο: “Πρέπει να γίνει το γήπεδο και θα γίνει. Οπως είδατε δεν πάμε σε κάτι με μεγάλο κόστος. Ειναι ένα πρότζεκτ βασισμένο σε νέες τεχνολογίες, με λίγα χρήματα. Το γήπεδο θα γίνει χωρίς κανένα πρόβλημα, όσα χρήματα κι αν συγκντρωθούν. Και θα ομορφύνει πολύ, θα είναι σύγχρονο, σε ευρωπαϊκά πρότυπα και θα έχουμε οφέλη που δεν είχαμε μέχρι τώρα. Ολα θα πάνε καλά”.

Για τον Γιάννη Αναστασίου: “Ο κ. Αναστασίου είχε ένα καλό πλάνο στην ομάδα. Τον σεβόμαστε και πάντα θα αποτελεί κομμάτι του Παναθηναϊκού. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και προχωράμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι θα αποτελεί πάντα κομμάτι του Παναθηναϊκού”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News