ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ το νέο συμβόλαιο του Στραματσόνι!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ το νέο συμβόλαιο του Στραματσόνι!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει πως ο Αντρέα Στραματσόνι επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ως το 2018.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Αντρέα Στραματσόνι δέχτηκε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2018.

[ads2]

Tο Tuttomercato αναφέρει πως ο Αντρέα Στραματσόνι συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του τριφυλλιού, προκειμένου οι δύο πλευρές να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ως το καλοκαίρι του 2018 κι ενώ η τρέχουσα συμφωνία έχει ισχύ ως το 2017.

Μάλιστα, ο Ιταλός κόουτς έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του τριφυλλιού προκειμένου το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει να είναι «κλειστό» κι αυτό γιατί σημειώνεται πως στο τρέχον συμβόλαιο, ο «Στράμα» έχει τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος εφόσον το θέλει το καλοκαίρι, καταβάλλοντας μια αποζημίωση.

Όλο αυτό, ουσιαστικά, επεξηγείται από το tuttomercato ως μια κίνηση του τριφυλλιού να χτίσει μαζί με τον Στραματσόνι ένα πρότζεκτ και να του δώσει εξ΄ολοκλήρου τα κλειδιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News