Απογοήτευση από Μπεργκ...

Απογοήτευση από Μπεργκ...

Την απογοήτευση τόσο τη δίκη του όσο και των συμπαικτών του, για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» είπε στην κάμερα της NOVA: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι πως θέλαμε τη νίκη. Αμυνθήκαμε καλά, είχαμε τις δυνατότητες, προσπαθήσαμε, κάναμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τα γκολ είναι εκείνα που έχουν σημασία», είπε αρχικά.

[ads2]

Για το εάν του φέρνει… γούρι ο ΠΑΟΚ: «Όχι είναι μία καλή ομάδα, με καλούς αμυντικούς. Απόψε σημείωσα γκολ, είχα και δοκάρι, θα έλεγα ότι προσπαθήσαμε για τη νίκη, απλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να μπορέσουμε να βάλουμε περισσότερα γκολ».

Για το τι γίνεται από εδώ και πέρα για τον Παναθηναϊκό: «Θα έλεγα πως ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα ματς».

Για το πότε πρέπει να φύγει για να ενσωματωθεί με την εθνική Σουηδίας: «Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα. Αυτό το οποίο πρέπει να κάνω είναι να περιμένω τις ημερομηνίες. Όταν τελειώσουμε, θα πάω στην εθνική».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News