Αποφασίζει ποιους θα "κόψει" ο Πεδουλάκης!

Στο Λαύριο ο Πεδουλάκης

Προβληματισμός επικρατεί ως τώρα στις σκέψεις του Αργύρη Πεδουλάκη για το ποιους από τους ξένους παίχτες της ομάδας θα αναγκαστεί να μη συμπεριλάβει εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της basket league. 

Ο ”πονοκέφαλος” του Αργύρη Πεδουλάκη οφείλεται στο 4+2 που ισχύει για τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά τον 2ο γύρο, η διάταξη που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, αναφέρει πως η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να έχει στη διάθεσή της ως 6 ξένους παίχτες.

[ads2]

Σίνγκλετον, Νίκολς, Ρίβερς, Τζέιμς, Φελντέιν και Γκιστ είναι οι 6 ξένοι παίχτες που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, όμως οι 2 από αυτούς θα είναι απών στο ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Πεδουλάκης φαίνεται να μην έχει σκοπό να ”κόψει” κάποιον εκ των Γκιστ, Τζέιμς και Σίγκλετον τους οποίους και θεωρεί απαραίτητους. Συνεπώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει να επιλέξει έναν εκ των Νίκολς, Ρίβερς και Φελντέιν, με τον τελευταίο… ναι μεν να μην είναι 100% έτοιμος, αλλά το καλό περιφερειακό σουτ που διαθέτει προβληματίζει τον Πεδουλάκη.

Σε ότι αφορά τους Νίκολς και Ρίβερς τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο. Ο πρώτος δεν έχει βρει τα πατήματά του με τους συμπαίχτες του… όμως η κλάση του είναι αδιαμφισβήτητη τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά… ενώ ο δεύτερος είναι ένας παίχτης κλειδί κάνοντας τη διαφορά σε μεγάλα παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News