Αποφασίζει για τύπο γκαρντ ο Κάτας - Απασχολεί ο Πέρι

Τα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή - Λίγες οι επιλογές

Η λογική λέει πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτη στη θέση του Νεμάνια Νέντοβιτς το επόμενο τριήμερο (προθεσμία ως τις 10/5), ο Κάτας θα πάρει την απόφαση για το είδος του γκαρντ που θα αποκτήσει το Τριφύλλι. Τι παίζει με Πέρι.

«Βάθος» στην περιφέρεια θέλει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν αποκλείεται ο παίκτης που θα έρθει, να μην έχει τα χαρακτηριστικά του Νέντοβιτς.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Magic Euroleague του SDNA, «παίζει» για μεταγραφή Παναθηναϊκού, είτε δημιουργού, είτε κλασσικού σουτέρ. Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για την τελική απόφαση του Κάτας, αλλά ενδέχεται ο αντι-Νέντοβιτς να μην είναι κάποιος παίκτης σαν τον Σέρβο. Όχι σε ποιότητα, αλλά σε ρόλο, να είναι πιο κοντά σε «άσο».

Ο παίκτης, που θα αποκτηθεί στο φινάλε της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, θα αποκτηθεί, για να προλάβει τα ημιτελικά και τους τελικούς του πρωταθλήματος (δηλαδή δεν θα δώσει το παρόν, ασφαλώς, στον τελικό του Κυπέλλου και στα προημιτελικά του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό).

Σχόλιο έγινε στην εκπομπή και για τον Πέρι. Τη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός την εξέτασε και την εξετάζει. Όχι για τώρα πια, αλλά για το καλοκαίρι…

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News