Αποφασισμένος ο Δ. Γιαννακόπουλος

Αποφασισμένος ο Δ. Γιαννακόπουλος

Το τελευταία 24ωρο ήταν ιδιαίτερα έντονο για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Τόσο όσο χρειαζότανε για ν’ αποδειχτεί πως υπάρχει ακόμη μεγάλη σπίθα. Ένα …μικρόβιο τρέλας που έχει ονοματεπώνυμο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του κάθισαν περισσότερες από δέκα ώρες κλεισμένοι σε γραφεία, σε γήπεδα και όπου χρειαζότανε για να βρουν τον κατάλληλο τρόπο αντίδρασης.

[ads2]

Είναι στιγμές που η λογική μπαίνει στην άκρη και μπαίνει μπροστά το συναίσθημα της αγάπης για τον σύλλογο. Αυτό που τόσα χρόνια γίνεται στο τμήμα μπάσκετ. Η διοίκηση κλεισμένη σ’ ένα γραφείο με τον προπονητή (φέτος είναι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς) να μην βγαίνουν από τα ενδότερα αν δεν δούμε λευκό καπνό.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς δεν του βγήκαν κάποιες από τις επιλογές που επένδυσε από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμη χρόνος να γυρίσει το φύλλο. Ακόμη και τώρα που πολλοί λοιδορούν, ακόμη και τώρα που οι απέναντι μπήκαν σε διαδικασία κριτικής και …παιχνιδιού. Ε, τι το ήθελαν. Φαίνεται πως έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους. Τους πάτησαν στον κάλο.

Η πρόθεση που υπάρχει είναι γίνουν ραγδαίες αλλαγές που θα δώσουν στον Παναθηναϊκό την ώθηση που χρειάζεται για να διεκδικήσει τους στόχους του. Να γίνουν όλα όσα είναι εφικτά προκειμένου ν’ αντιδράσει η ομάδα. Αυτό βγήκε από τις συνεχείς συναντήσεις.

Η λογική λέει πως θα γίνουν δύο τουλάχιστον κινήσεις για την ενίσχυση της περιφέρειας και της ρακέτας, ωστόσο, θα πρέπει όλοι να θυμόμαστε κάτι. Οποιαδήποτε προσθήκη αφορά τον δεύτερο γύρο του ΤΟΡ-16. Άρα, υπάρχουν ακόμη τρεις αγώνες μπροστά μας που με κάποιο τρόπο θα πρέπει να διεκδικηθούν. 
Την Παρασκευή υπάρχει ο αγώνας – σταθμός με την Νταρουσάφακα στον οποίο ο Μήτσος είναι αμφίβολος, ο Χαραλαμπόπουλος νοκ άουτ και ο Καλάθης …πολυτραυματίας. Ψυχραιμία να περάσουν αυτές οι μπόρες και θα γίνει μεγάλη προσπάθεια τρέλας από τον Παναθηναϊκό.

Αυτά για την ώρα. Υπομονή για τις εξελίξεις.

ΥΓ: Όσο συγκινητικό άλλο τόσο αδιανόητο είναι να αντιστέκεται ο Μήτσος και ο Φώτσης για να μην διασυρθεί ο Παναθηναϊκός και να υπάρχουν παίκτες που δεν …πεθαίνουν για μια μπάλα.

ΥΓ2: Την ομπρέλα προστασίας που απολαμβάνουν όλοι στο «τριφύλλι» την οφείλουν στον σύλλογο, τον Μήτσο και τον Αντώνη. Αυτοί έχουν τα ευρωπαϊκά στην ομάδα του 2015-16. Μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν θα είναι αυτοί που σκίζονται και αυτοί που δεν μιλάνε. Η περίοδος χάριτος τελείωσε.

onsports.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News