Αποδείξεις… Βόβορα κόντρα στον Αγραβάνη! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Δουλειά και παραμονή στο ρόστερ της νέας σεζόν

Στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί σήμερα (1/5, 20:00) η 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League με τον Προμηθέα του Αγραβάνη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η αχαϊκή ομάδα προέρχεται από την ήττα στον εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ Mateco που ήταν η πέμπτη συνεχόμενη.

Η αθηναϊκή ομάδα από την πλευρά της προέρχεται από δύο νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού επιβλήθηκε του Λαυρίου Megabolt εκτός (82-91) και της Λάρισας εντός έδρας (98-67).

Ο Προμηθέας αγνοεί τη νίκη από τις 2 Απριλίου όταν επικράτησε του Ιωνικού στην Πάτρα με 88-84.

Οι πέντε διαδοχικές ήττες συνιστούν το δεύτερο μεγαλύτερο σερί ηττών στην ιστορία του στη Stoiximan Basket League και αν δεν τα καταφέρει αύριο απέναντι στους «πράσινους», θα ισοφαρίσει το σερί των έξι ηττών που είχε κάνει στην παρθενική σεζόν του στην κατηγορία, το 2016-17.

Τότε είχε χάσει όλα τα παιχνίδια του από την 9η μέχρι και τη 14η αγωνιστική στο διάστημα 3 Δεκεμβρίου 2016 – 21 Ιανουαρίου 2017.

Εντός έδρας ωστόσο έχει ρεκόρ 7-3 ενώ του απομένει ένα ακόμη ματς στην Πάτρα, κόντρα στον Ηρακλή το επόμενο Σάββατο (7/5, 17:00).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει απολογισμό εννιά νικών σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια αφού ηττήθηκε μόνο στην πρεμιέρα της φετινής Stoiximan Basket League από τον Άρη και έκτοτε μετράει μόνο νίκες.

Το παιχνίδι στην Πάτρα θα είναι η προτελευταία, εκτός έδρας υποχρέωση του αφού θα κλείσει την κανονική περίοδο με το ματς κόντρα στον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News