Αποχώρηση - έκπληξη από τον Παναθηναϊκό!

«Κέρβερος» ο Χριστογεώργος, έφυγε όρθιος από την Κρήτη ο Παναθηναϊκός Β'

Την παραχώρηση του του Νίκου Χριστογεώργου στον ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε στην ακαδημία του «τριφυλλιού» σε ηλικία 16 ετών και έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 του. Κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και από σήμερα ανήκει στους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Νίκου Χριστογεώργου στον ΟΦΗ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε στην ακαδημία του Τριφυλλιού σε ηλικία 16 ετών και έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 του. Κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Μετά την αποχώρηση του Σόνι Στίβενς, ο ΟΦΗ κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε τον Νίκο Χριστογεώργο από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διαρκείας 2,5 ετών και αναμένεται αύριο (01/02) στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News