Αποχωρεί ο Λάνγκφορντ: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για αυτή τη σεζόν, αλλά πρέπει να επιστρέψω "στο να είμαι εγώ"»

Άρεσε στη νίκη επί της Φενέρ ο Παναθηναϊκός!

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με δηλώσεις σε μπασκετική ιστοσελίδα του άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό…

Ο Αμερικανός γκαρντ ευχαρίστησε το τριφύλλι για αυτή τη διασκεδαστική σεζόν, ωστόσο θέλει, όπως είπε, να κλείσει την καριέρα κάπου που θα νιώθει ότι είναι ο εαυτός του.

Αυτό που ουσιαστικά εννοεί είναι ότι θέλει να πάει σε μία ομάδα που να μην είναι σε… καλούπια και να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε ένα απόσπασμα, όσων δήλωσε ο Λάνγκφορντ:

 

Ποια είναι τα σχέδιά σας;

Τα σχέδιά μου είναι να πάω κάπου όπου θα μπορέσω να είμαι… ο ίδιος και πάλι. Αυτό είναι το σχέδιό μου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για αυτή τη σεζόν, ήταν διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να επιστρέψω στο να είμαι εγώ. Αυτό είναι μόνο που θέλω να κάνω.

Τι εννοείτε με αυτό;

Ήταν διασκεδαστικό και είμαι χαρούμενος για τα πάντα στη σεζόν, αλλά θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους. Θα ήθελα να είχα περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αυτός είναι ο κύριος παράγοντας. Στα προηγούμενα δεκατρία μου χρόνια δεν ήμουν ποτέ παίκτης των 11, 14 ή 15 λεπτών.

Ήταν θέμα προπονητή;

Δεν ξέρω. Νομίζω ότι ο ρόλος μου δεν ήταν ποτέ συνεπής. Σε μερικά παιχνίδια ίσως ναι, σε άλλα ίσως όχι. Θα προτιμούσα να είμαι όπως το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου. Χαίρομαι που ήρθα εδώ για να δω πώς είναι…

Αν είχατε την ευκαιρία να το σκεφτείς θα ερχόσουν ξανά στην Ελλάδα;

Ναι, γιατί αυτό είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος. Απλά αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και αυτό που είμαι ως παίκτης είναι λίγο διαφορετικό.

Συζητήσατε με κάποιον στην ομάδα για αυτό;

Όχι, νομίζω ότι είναι προφανές από το γεγονός ότι δεν παίζω πολύ. Οι προπονητές ήταν μια χαρά, οι παίκτες ήταν πολύ μεγάλοι…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News