Αποχαιρέτησε! ΤΕΛΟΣ από τον Εξάστερο!

Αποχαιρέτησε! ΤΕΛΟΣ από τον Εξάστερο!

Ο Βινς Χάντερ μέσω Instagram αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη, αποχαιρετώντας -όπως όλα δείχνουν- τον Παναθηναϊκό.

Ήρθε την τελευταία στιγμή (ως το «αθλητικό πεντάρι» που έψαχνε ο Παναθηναϊκός) για να ζήσει το… European dream.

[ads2]

Θέλησε να προσφέρει, ήταν φιλότιμος, έδειξε πως έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά το νεαρό της ηλικίας του, ο ελάχιστος χρόνος που είχε μπροστά του για να συνηθίσει τα… εδώ πράγματα, αλλά και ότι ήταν «άγουρος» για αυτό το επίπεδο, δεν τον βοήθησαν…

Ο Βινς Χάντερ δεν θα συνεχίσει στον Εξάστερο, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί πως ευχαριστήθηκε κάθε… λεπτό στην χώρα μας και στους πράσινους, όπως έδειξε και μέσω Instagram.

«Τι χρονιά ήταν αυτή. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω για κάτι καλύτερο από το να έρθω στην Αθήνα! Ήταν τιμή μου που έπαιξα για αυτούς τους οπαδούς και αυτή την ομάδα. #παο#Αγαπώ την Αθήνα» έγραψε ο Αμερικανός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News