Αποχαιρέτησε Εσιέν ο Αμπέντ! (pic)

Σενάρια για Αμπέντ

O Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση την Δευτέρα (30/5) το μεσημέρι καθώς μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξει άλλη προπόνηση και όλοι οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι να αναχωρήσουν για τις διακοπές τους με την επιστροφή των πράσινων στην Αθήνα.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές και συμπαίκτες στο τριφύλλι μέχρι την Δευτέρα ενδεχομένως και να μην συναντηθούν ξανά από τη στιγμή που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους ή επειδή υπάρχει πρόθεση των πράσινων να υπάρξει διακοπή στη συνεργασία των δυο πλευρών.

[ads2]

Ένας εξ αυτών είναι και ο Μάικλ Εσιέν καθώς στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη η επιθυμία για λύση της συνεργασίας με τον Γκανέζο και ήδη έχουν γίνει αρκετά ραντεβού με τον εκπρόσωπο του και την δικηγόρο του.

Για αυτό και ο Μεχτί Αμπέντ μετά το τέλος της προπόνησης της Δευτέρας θέλησε να αποχαιρετήσει τον Εσιέν και του ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Ο Αλγερινός ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο, τον μικρό αδερφό του και τον Εσιέν και έγραψε:

“Θα μου λείψεις… μεγάλε Μάικλ Εσιέν, ήσουν σαν αδερφός για μένα εδώ, έμαθα πάρα πολλά από σένα αυτή τη σεζόν. Ο Θεός να σε ευλογεί για το υπόλοιπο της καριέρας σου”.

https://www.instagram.com/p/BGB9dgDFjsu/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News