Αποχαιρέτησε ανθρώπους στο Κορωπί ο Μολέντο

«Σφήνα ελληνικής ομάδας για Μολέντο εν μέσω διαπραγματεύσεων»

Μετά τη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Ροντρίγκο Μολέντο, αποχαιρέτησε κάποια μέλη του τεχνικού τιμ, κάτι που δείχνει πως ο Βραζιλιάνος είχε αποφασίσει να μην πάει στο ραντεβού της Τετάρτης με τους ανθρώπους τόσο των πρασίνων όσο και του ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, είχε προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Μολέντο.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να πάει, δείχνοντας λέγοντας πως δεν θέλει να συζητήσει καμία εν Ελλάδι πρόταση, αλλά θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία.

Μάλιστα, στη χθεσινή προπόνηση, αποχαιρέτησε κάποια μέλη του τιμ, δείχνοντας τις προθέσεις του, ενώ ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι σήμερα Πέμπτη θα τους χαιρετήσει, μιας και θα κάνει την τελευταία του προπόνηση με το «τριφύλλι».

Θυμίζουμε, πως ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από την περίπτωση του Μολέντο, ο οποίος αν δεν προκύψει νέο… επεισόδιο φεύγει για Βραζιλία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News