Αποχαιρέτησε τη Χάλκμπανκ ο Ερνάντεζ (pic)

Αποχαιρέτησε τη Χάλκμπανκ ο Ερνάντεζ (pic)

Μπορεί το φινάλε στη σεζόν για τη Χάλκμπανκ να μην ήταν ιδανικό, ωστόσο, ο Φερνάντο Ερνάντεζ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του τόνισε πως οι συμπαίκτες του θα είναι πάντοτε «οι πρωταθλητές» του.

Ο Κουβανός σταρ παρουσιάζεται έτοιμος να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού – όπως σας αποκάλυψε το newspao.gr.




Εκείνος προχώρησε στην πιθανότατα τελευταία του ανάρτηση ως παίκτης της Χάλκμπανκ και έκανε μνεία στους δύο χαμένους τελικούς (με κυριότερο εκείνον απέναντι στη Ναρμπόν στο χρυσό σετ στον τελικό του Challenge Cup).

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο τελικούς την ίδια χρονιά και να μην παίρνεις τον τίτλο. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, επειδή παλέψαμε μέχρι το τέλος. Θα είναι για πάντοτε οι πρωταθλητές μου…»




Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Hernandez (@fhrvph19)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News