Από τους πιο άτυχους ο Κότσαρης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 (Highlights-VIDEO)

Ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ένα από τα πιο άτυχα παιδιά που πρόβαραν ποτέ την πράσινη φανέλα.

Απόφοιτος κι αυτός της σχολής τερματοφυλάκων που έχει δημιουργήσει το τριφύλλι, το οποίο γνωρίζει άριστα να παράγει ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές σ’ αυτή τη νευραλγική θέση.

Παρότι το ύψος του δεν τον βοηθά, ο μικρός μας ξετρέλανε το 2018 στο ντεμπούτο του στο Καραϊσκάκη και στα περσινά καλοκαιρινά φιλικά με Αγιαξ, Μπρέντα, Ξάνθη, κάνοντας τον προπονητή του, Παναγιώτη Μαλλιαρίτση να δηλώσει ότι μπορούσε να απειλήσει τον Σωκράτη Διούδη για τη θέση του βασικού.

Τέλος Οκτώβρη ο Κότσαρης τραυματίστηκε στον καρπό στην προπόνηση, διαπιστώθηκε κάταγμα στο σκαφοειδές, πάει να πει δύο μήνες εκτός δράσης και…αντίο ζωή.

Στο Καραϊσκάκη και στα φιλικά που τον είδαμε, η παρουσία του και πάνω απ’ όλα ο τρόπος που έπαιζε τη θέση ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Πολύ ήρεμος στις κινήσεις του, μιλούσε διαρκώς στους μπακ του που ένιωθαν άνετα μ’ εκείνον τελευταίο παίκτη. Τα ρεφλέξ του εξαιρετικά, η πλαστικότητά του το ίδιο, ακόμα κι η πιο εύκολη επέμβαση την έκανε να φαίνεται εντυπωσιακή σεβόμενος και την ευθύνη που έχει η θέση.

Μιλάμε για άκρως ταλαντούχο τερματοφύλακα που το πρώτο του μέλημα ήταν να μεταδώσει ηρεμία στην άμυνα του. Βλέποντάς τον έλεγες πως αν ήταν καλός και με τη μπάλα στα πόδια δεν υπήρχε περίπτωση να μην φύγει εξωτερικό. Οι τραυματισμοί του τον οδήγησαν στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά είναι πολύ μικρός ακόμα, με δουλειά και τύχη μπορεί να φτάσει ψηλά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News