Από τον Παναθηναϊκό υπέγραψε στη Μύκονο! (pic)

Από τον Παναθηναϊκό υπέγραψε στη Μύκονο! (pic)

Από τον Παναθηναϊκό του 2015 πήρε μεταγραφή στη Μύκονο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, Τάκης Σπυρόπουλος.

Ο 29χρονος μπακ δεν είχε την πορεία που ήθελε, όταν άνοιγε τα φτερά του στον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά, η ΑΕ Μυκόνου έκανε ένα μικρό «μπαμ» με την απόκτησή του.

Η μεταγραφή του Τάκη Σπυρόπουλου αποτελεί σημαντική ενίσχυση για τη νησιώτικη ομάδα, καθώς μετά τις εμπειρίες που αποκόμισε ο ίδιος, όντας «πράσινος», αγωνίστηκε σε Καλλονή, Λαμία, Δόξα Δράμας, Αήττητο Σπατών και Αιγάλεω.

Συνεπώς, ο πρώην παίκτης των πρασίνων, επί των ημερών του Γιάννη Αναστασίου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

«Η Α.Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σπυρόπουλου!!

Ο έμπειρος δεξιός Μπακ με βαρύ βιογραφικό με τη λίστα των ομάδων και των συμμετοχών του να ζαλίζει , έρχεται στην ομάδα μας να θωρακίσει με την παρουσία του τα μετόπισθεν .

40 παρουσίες στην Α Εθνική κατηγορία με Παναθηναϊκό (και κυπελλούχος Ελλάδος 2014) Πανιώνιο , Καλλονή και πολλές παραστάσεις από β Εθνική και football league με ομάδες όπως Αιγάλεω , Δόξα Δράμας , Λαμία και Νίκη Βόλου !!!

Καλώς όρισες Παναγιώτη !»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (@aemykonos)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News