Από τον Παναθηναϊκό στον Παναιτωλικό!

Ο νέος Γιούρκας του Παναθηναϊκού!

Εδώ και καιρό ήταν ξεκάθαρο πως ο Νίκος Βέργος δεν υπολογιζόταν στο αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού για την επόμενη περίοδο, με τους «πράσινους» να αναζητούν μαζί με τον 24χρονο επιθετικό ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, μετά την επιστροφή του από τον εξάμηνο δανεισμό του στην ισπανική Έρκουλες.

Η λύση για το «τριφύλλι» βρέθηκε μέσω του Παναιτωλικού, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον για να κάνει δικό του τον Βέργο, με τις τρεις πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία σε χρόνο… dt.

Ο Βέργος θα «σπάσει» το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας ως αποζημίωση ένα μέρος από τον τελευταίο χρόνο και ο Παναιτωλικός θα «καλύψει» το υπόλοιπο ποσό, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 24χρονο στράικερ.

Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Βέργο να αποτελεί το τέταρτο καλοκαιρινό απόκτημα της αγρινιώτικης ομάδας, μετά τους Ματσόλα, Μεντόσα και Μάζουρεκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News