Από το νοσοκομείο... βρήκε δίχτυα ο Βέλεθ!

Βέλεθ: "Παίζω με πόνους"

Με μπόλικη δόση… ηρωισμού ο Φραν Βέλεθ έδωσε το παρόν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όχι μόνο συμμετείχε κανονικά, αλλά βρήκε και δίχτυα.

Με μπόλικη δόση… ηρωισμού ο Φραν Βέλεθ έδωσε το παρόν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όχι μόνο συμμετείχε κανονικά, αλλά βρήκε και δίχτυα.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει κάνει γνωστό πως αγωνίζεται με… πόνους, είναι σκληρό καρύδι και αυτό απεδείχθη την Κυριακή, ανήμερα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Βέλεθ είχε επισκεφθεί το πρωί της ημέρας του αγώνα το νοσοκομείο για να διορθώσει το… σπασμένο του δάκτυλο στο αριστερό πόδι!

Εν συνεχεία, έγινε «ένα» με την ομάδα για το Αθηναϊκό Ντέρμπι. Γι καλή του… τύχη η μπάλα του στρώθηκε στο δεξί και εκείνος, πέτυχε το ωραιότερο γκολ της καριέρας του!

«Είμαστε συνηθισμένοι στους αμυντικούς που σκοράρουν μόνο με το κεφάλι», δήλωσε ο Βέλεθ μετά το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός «πρέπει να είναι πιο φιλόδοξος» , καθώς η ισοπαλία μεταξύ των πράσινων και της ΑΕΚ είχε τον Άρη ως νικητή, ο οποίος παραμένει δεύτερος με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής φάσης στην ελληνική Σούπερ Λιγκ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News