Από το κακό... στο χειρότερο η Βέιλε του Εμμανουηλίδη (vid)

Από το κακό... στο χειρότερο η Βέιλε του Εμμανουηλίδη (vid)

Η Άαρχους πήρε τη νίκη απέναντι στη Βέιλε με 1-0 την Κυριακή βυθίζοντας την ομάδα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Βέιλε παρέμεινε στον πόντο μετά τη νέα ήττα από την Άαρχους και πλέον, μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες αναφορικά με την κύρια αποστολή της, που είναι η παραμονή της στην κατηγορία.

Ο Εμμανουηλίδης ζει ημέρες… Πανιωνίου στη Δανία, καθώς βρίσκεται και πάλι, σε δυσχερή θέση βαθμολογικά και θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση από δω και στο εξής, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να μην υποβιβαστεί στη β’ εθνική.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 62 λεπτά κόντρα στην Άαρχους, πριν αφήσει τη θέση του στον Αντρές Πόνσε, και δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή της Βέιλε.

Έχει πετύχει ως τώρα, ένα γκολ και μια ασίστ στο δανέζικο πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News