Από το... χαμένο όνειρο του ΝΒΑ στον Παναθηναϊκό (vids & pics)

Από το... χαμένο όνειρο του ΝΒΑ στον Παναθηναϊκό (vids & pics)

Από την πρώτη στιγμή που έπιασε την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια ο Χέινς σκεφτόταν μονάχα ένα πράγμα: Το ΝΒΑ, όπως άλλωστε και τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του… Το όνειρό του δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα και η μοίρα τον έφερε στην Ευρώπη.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του είναι ο Παναθηναϊκός. Δείτε την… ιστορία, την πορεία της καριέρας του στο μπάσκετ, αλλά και την… εκπληκτική σχέση με τη μητέρα του που τον φρόντιζε ακόμη και όταν ήταν στην άλλη άκρη του κόσμου.

[ads2]

Μεγαλωμένος μόνο για το ΝΒΑ…

Γεννημένος στο Ίρβινγκ του Τέξας τον Δεκέμβριο του 1986 ο Χέινς είναι ένας παίκτης που σίγουρα πέτυχε λιγότερα από όσα θα ήθελε, μέχρι στιγμής, στην καριέρα του.

Από πολύ μικρός άρχισε να ασχολείται με το μπάσκετ και άπαντες στην οικογένειά του γνώριζαν πως πέρα από χόμπι, το μπάσκετ επρόκειτο να γινόταν το επάγγελμά του.

Ήταν κοινό μυστικό στην οικογένεια Χέινς πως ο Μάρκεζ θα έπαιζε κάποια στιγμή στο ΝΒΑ. Πουθενά αλλού. Μονάχα στο ΝΒΑ.

«Ήταν κάτι δεδομένο. Για μένα ήταν σίγουρο. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να ήταν κάπου αλλού, επειδή ο τρόπος σκέψης του έδειχνε ότι ήταν φτιαγμένος για εκεί», δήλωνε η μητέρα του, Άντζελα πριν από μερικά χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News