Από τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό, στις πίστες και τα μικρόφωνα

Από τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό, στις πίστες και τα μικρόφωνα

Από τερματοφύλακας στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, στις πίστες και τα μικρόφωνα. Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου ξεκίνησε δυναμικά την επαγγελματική του πορεία στη μουσική και δεν θέλει να είναι απλά το καλύτερο παιδί. Ο λόγος για τον Γιώργο Κακοσαίο.

Από τη μία το ποδόσφαιρο κι από την άλλη η μουσική. Από τη μία το πάθος κι από την άλλη η μοίρα. Καμιά φορά είναι δύσκολο να ξεφύγεις της δεύτερης. Φαίνεται ότι το τραγούδι κυλούσε πάντα στο DNA του Γιώργου Κακοσαίου. Και κάτι μου λέει ότι δεν το επέλεξε εκείνος, αλλά η επιλογή έγινε σχεδόν αυτόματα. Μοιραία.

Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι με έναν πατέρα σαν τον Γιάννη Πλούταρχο, θα έλεγε κανείς πως τις πρώτες του ακόμα λέξεις τις είπε τραγουδιστά. Ο Γιώργος Κακοσαίος ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Παράλληλα, όμως, ασχολήθηκε έντονα και με το ποδόσφαιρο, επιλέγοντας τη θέση του τερματοφύλακα.

Έπαιξε για αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν πως τον περίμενε μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα. Το τραγούδι, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνο

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ


Eλέγξτε επίσης

Το συμβόλαιο του Σάντσες στον Παναθηναϊκό

Οι απολαβές του Σάντσες στον Παναθηναϊκό

Μια οικονομική και πιθανώς καλύτερη λύση βρήκε ο Παναθηναϊκός για τη θέση του δεξιού μπακ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.