Από τα πιο ψυχωμένα του παιχνίδια

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 93-97 (Highlights/vid)

Αν εξαιρέσουμε την…ήττα ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρεάλ έδωσε παράσταση παίζοντας ένα από τα πιο ψυχωμένα παιχνίδια του για φέτος.

Αν εξαιρέσουμε την…ήττα ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρεάλ έδωσε παράσταση παίζοντας ένα από τα πιο ψυχωμένα παιχνίδια του για φέτος.

Φοβερή επιστροφή στο σκορ απέναντι σε ομαδάρα έχοντας στο ρόστερ παιδαρέλια και τύπους με μηδενικές εμπειρίες από αυτή την διοργάνωση.

Πάνω που οι Καστιλιάνοι ξέφυγαν με διψήφιες διαφορές κι αρχίσαν να μας ζώνουν τα φίδια για το μέγεθος της τελικής ήττας μας άρεσε πολύ ότι οι οικοδεσπότες δεν παρασύρθηκαν, ούτε εκνευρίστηκαν από την ευστοχία τον αντιπάλων τους προσπαθώντας να σκοράρουν με τραβηγμένες προσπάθειες.

Εκεί καταλάβαμε ότι ο πρωταθλητής θα το πάλευε, πράγματι έπαιξε το μπάσκετ του, έβγαλε μερικές καλές φάσεις, ήταν ανταγωνιστικός. Το θέμα ενόψει Αλμπα είναι πώς θα χρησιμοποιήσουν το μάθημα που πήραν οι «πράσινοι» που είναι νέα ομάδα η οποία δεν πρέπει να τσαλακωθεί ψυχολογικά από την…παραλίγο νίκη.

Από τον αγώνα με την «βασίλισσα» κρατάμε στα θετικά την συγκέντρωση των αθλητών ειδικά σε σημεία που το παιχνίδι έδειχνε να ξεφεύγει (για την κανονική του διάρκεια αναφερόμαστε), τις γρήγορες, καλές επιστροφές στην άμυνα, σε καταστάσεις όπου 9.5 φορές στις 10 κερδίζει η Ρεάλ.

Έχουμε την εντύπωση πως ακόμα και με τον Μακ νοκ άουτ, τα παιδιά του Πάμπλο Λάσο θα έφευγαν ηττημένα από το Μαρούσι αν η διαιτησία δεν τους έδινε καθοριστική χείρα βοηθείας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News