Από... Οκτώβριο θα πατηθεί η σφραγίδα του Γιοβάνοβιτς

Από... Οκτώβριο θα πατηθεί η σφραγίδα του Γιοβάνοβιτς

Η καθυστέρηση στις μεταγραφές και οι ηχηρές απουσίες του Παναθηναϊκού δυσκολεύουν χαρακτηριστικά, το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να φτιάξει τη δική του ομάδα.

Ο Σέρβος προπονητής κάνει λόγο για «υπομονή», μετά από κάθε φιλικό προετοιμασίας. Εκείνος ζητάει χρόνο από τους φίλους του συλλόγου, αλλά η συσσωρευμένη πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα της περασμένης περιόδου έρχεται ενάντιά του.

Από το δεύτερο μήνα του φθινοπώρου και μετά, αναμένεται να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής με την υπογραφή του πράσινου τεχνικού (σ.σ. σε δύο εβδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ θα υπάρξουν διακοπές τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη για τα προκριματικά του Μουντιάλ).

Ο Γιοβάνοβιτς, ασφαλώς, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δει να εφαρμόζονται τα όσα ζητάει στο γήπεδο. Χρόνο χρειάζονται οι νέοι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν (Πέρεθ, Κώτσιρας, Σάρλια και όποιοι αποκτηθούν από δω και στο εξής), ενώ χρόνο χρειάζονται και οι τραυματίες (Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ).

Είναι προφανές, πως το Τριφύλλι δεν θα είναι πανέτοιμο στην πρώτη σέντρα του Πρωταθλήματος, οπότε, η σφραγίδα του Ιβάν αναμένεται να πατηθεί, ακόμα και μετά την 5η αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (29/9)…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News