Από ΟΑΚΑ... Δημήτρης Διαμαντίδης!

Από ΟΑΚΑ... Δημήτρης Διαμαντίδης!

Ο Σταύρος Κοντονής έκανε γνωστό στον Νίκο Γκάλη πως το όνομά του θα δοθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού όμως έχουν διαφορετική άποψη και θέλουν να μετονομαστεί σε Δημήτρης Διαμαντίδης και ήδη μαζεύουν υπογραφές.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού έκανε γνωστό πως μετά από ομόφωνη απόφαση το κλειστό του ΟΑΚΑ θα μετανομαστεί σε Νίκος Γκάλης, κάτι που ανακοίνωσε ο Σταύρος Κοντονής στον «Gangster».

[ads2]

Ωστόσο οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν άλλη άποψη και δημιούργησαν γκρουπ στο facebook μαζεύοντας υπογραφές προκειμένου το κλειστό του ΟΑΚΑ να πάρει το όνομα του Δημήτρη Διαμαντίδη!

«Στην Ελλάδα υπάρχει ήδη ένα γήπεδο με την ονομασία “Nick Galis”, το Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη. Ας τιμήσουμε λοιπόν έναν άλλον μεγάλο και αγαπητό αθλητή! Έναν αθλητή ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το γήπεδο αυτό, τον καλύτερο παίκτη που είδε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ τον 21ο αιώνα, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 βάζει τον επίλογο στην πλούσια καριέρα του!», αναφέρεται στην αιτιολόγηση και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2.500 υπογραφές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News