Από απλή προσθήκη, μεταγραφή-επένδυση για την επόμενη μέρα

Επιτέλους κάνει τη διαφορά και στον Παναθηναϊκό

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Φραν Βέλεθ που αν κι αμφισβητήθηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι (κυρίως λόγω της αμοιβής του), κέρδισε τον κόσμο.

Ο Ισπανός δεν είναι καμιά τοπ κλάση, μα σαφώς αποτελεί καλό παίκτη ο οποίος διαθέτει τη ποιότητα να παίξει σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού.

Oι επιλογές του με γνώμονα το αγωνιστικό περιβάλλον που βρέθηκε κάθε φορά του απονείμουν το προφίλ του …ματωμένου διαμαντιού, πόσες φορές φέτος δεν διαβάσαμε ότι το παλικάρι αγωνιζόταν σφίγγοντας τα δόντια ή ευρισκόμενο στα κόκκινα από θέμα αντοχών;

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του έδωσε μια πραγματικά καλή ευκαιρία.

Το θέμα μας βέβαια δεν είναι το πως θα κεφαλαιοποιήσει ο Ίβηρας την παρουσία του στον Παναθηναϊκό αλλά ο Παναθηναϊκός τη παρουσία του παίκτη στο παιχνίδι του.

Το κλειδί σε αυτή τη συνεργασία βρίσκεται στα χέρια του κόουτς. Ο οργανισμός έχει την ευκαιρία για να κερδίσει έναν παίκτη και για τις επόμενες σεζόν και να δώσει μεγαλύτερη αξία σε μια κίνηση γεμίσματος του ρόστερ, μετατρέποντας την από απλή προσθήκη σε επένδυση για την επόμενη ημέρα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News