Απλοποιώντας σύνθετες καταστάσεις...

Θα μας τρελάνει: Πάνω από 75.000 likes το post του Βιτάλ - Ανεβαίνει σε followers η ΠΑΕ! (pic)

Στην Ελλάδα αρκούν 1-2 ντρίμπλες και μια μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι σε αδύναμο αντίπαλο για να αρχίσουν τα μεγάλα λόγια.

Ο Ματέους Βιτάλ ζει το όνειρό του από το περασμένο Σάββατο, ολόκληρος Παναθηναϊκός δονείται από την ποδοσφαιρική του κλάση, ήδη άρχισαν συζητήσεις για το αν πρέπει να κατατεθούν τα λεφτά της ρήτρας του στους Βραζιλιάνους.

Σίγουρα το παιδί τα μυστικά της μπάλας τα ξέρει, μερικά λεπτά να τον παρατηρήσεις το καταλαβαίνεις.

Για να ξετρελάνει τους Παναθηναϊκούς πρέπει απλά σε κάμποσα ματς ως το τέλος της σεζόν να είναι ικανός να απλοποιεί καταστάσεις, αντί να τις κάνει σύνθετες, στο κάτω-κάτω η χρησιμότητα του ηγέτη αναδεικνύεται σε στιγμές κρίσης.

Τον έβλεπες με τον Απόλλωνα να οριζοντιώνεται, να ξεμαρκάρεται, να πασάρει, να σουτάρει, να χρησιμοποιεί τη μπάλα σαν ερωτευμένη που της έχει πάρει τα μυαλά κι αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζεις, του λες απλά «ευχαριστώ που υπάρχεις».

Μόνο που πρέπει να τον δούμε κι εκεί που το τόπι πραγματικά θα καίει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News