Απλά ασταμάτητος ο Βολικάκης!

Απλά ασταμάτητος ο Βολικάκης!

Μετά την πόλη Τούλα της Ρωσίας και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του (2η θέση στο Σκρατς, 6η θέση στους Πόντους και 1η θέση στο Όμνιουμ) ο Χρήστος Βολικάκης συμμετείχε με διάλειμμα λίγων ημερών στο διεθνές γκραν πρι της Μόσχας!

Εκεί ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι είναι… σεληνιασμένος κι έγραψε κι άλλη χρυσή σελίδα στην ιστορία της ποδηλασίας του Συλλόγου!

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος Βολιώτης έτρεξε στο αγώνισμα του Σκράτς την Παρασκευή 26/5 και κατέλαβε τη 2η θέση πίσω από τον Καζάκο Νικίτα Πανασένκο. Αυτή όπως αποδείχτηκε ήταν το…ορεκτικό καθώς μια μέρα μετά, το Σάββατο 27/5 ο Βολικάκης έμελλε να χαρίσει στη χώρα και τον Παναθηναϊκό την καλύτερη ως τώρα εμφάνισή του για φέτος με μια 1η θέση στο αγώνισμα του Όμνιουμ, το οποίο μάλλον θα είναι το αγώνισμα που θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα ο Βολικάκης άφησε 2ο τον Ρομάν Βασιλένκοφ από το Καζακστάν και 3ο τον Ρώσο Μαξίμ Πισκούνοφ. Έτσι, ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού με τις εμφανίσεις του σε Τσεχία και Ρωσία εξασφαλίζει μια θέση στην πρώτη τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης (!) και κατ’ επέκταση το εισιτήριο για τα παγκόσμια κύπελλα του 2018!

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News