Απίθανη η Μίνα: Έκανε έκπληξη... την Γιουβέντους στα γενέθλια του Νέντοβιτς! (vid)

Απίθανη η Μίνα: Έκανε έκπληξη... την Γιουβέντους στα γενέθλια του Νέντοβιτς! (vid)

Η Μίνα Μιλουτίνοβιτς έκανε ένα απίστευτο, θεσπέσιο, μοναδικό δώρο στον Νεμάνια Νέντοβιτς. Δεν ήταν αντικείμενο, δεν ήταν χρηματικό ποσό… ήταν η ίδια η Γιουβέντους!

Πέρα από όμορφη, η αγαπημένη του Νεμάνια Νέντοβιτς είναι και επινοητική.

Σε κρυφή συνεννόηση με τον καλό φίλο του Σέρβου παίκτη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Έντο Μπαντίνι (πρόσφατα του είχε στείλει και μια αυθεντική φανέλα του Κουλουσέφσκι), που εργάζεται ως PR Manager στη «Γιούβε», η Μίνα συγκέντρωσε σε ένα βίντεο ευχές προς τον εορτάζοντα από πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, ανάμεσά τους και οι θρύλοι Μπουφόν – Ντελ Πιέρο.

Στη μέση του γενέθλιου πάρτι, η Μίνα πήρε το μικρόφωνο και άφησε… άφωνο τον «Νέντο». Μέσω ενός προτζέκτορα, εμφανίστηκαν οι «αστέρες» της Γιούβε σε σύντομα διαδοχικά βίντεο, της ποδοσφαιρικής ομάδας που θαυμάζει περισσότερο ο 30χρονος γκαρντ.

Κατά τη διάρκεια της προβολής, ο Νέντοβιτς δεν μπόρεσε να μην καλύψει το πρόσωπο με τα χέρια του, από τη συγκίνηση!

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nemanja Nedovic (@neda1624)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News