Απίστευτος Μπόλονι: «Ο διάολος δεν κοιμάται» - Η ατάκα για τη Λεωφόρο

Απίστευτος Μπόλονι: «Ο διάολος δεν κοιμάται» - Η ατάκα για τη Λεωφόρο

Ο Λάζλο Μπόλονι, υπό τους ήχους των μπουμπουνητών, μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή στη NOVA:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ψυχολογία της ομάδας: “Όχι ειλικρινά όχι και βεβαίως δε θα ήθελα αλλαγές στο μυαλό τους. Έχω μια έκφραση που χρησιμοποιώ συνέχεια “Ο διάβολος ποτέ δεν κοιμάται”. Να είμαστε προσεκτικοί είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο. Έχουμε δύο αντιπάλους. Ο πρώτος είναι ο ίδιος μας ο εαυτό μας. Έχουμε ένα δεύτερο αντίπαλο που είναι αρκετά δυσνόητος, αυτός είναι ο αγωνιστικός χώρος που για εμάς είναι άγνωστος. Πρέπει να υπερβούμε αυτές τις δυσκολίες θα κάνουμε υπερπροσπάθεια”.

Για τη Λεωφόρο και την επιστροφή: “Θα πω κάτι για το οποίο δεν είναι πολύ λογικό. Είναι σαν ένα παλιό σπίτι, το οποίο εύχεσαι να του κάνει ανακαίνιση και μετά από χρόνια επιστρέφεις πάλι σ’ αυτό. Χρειάζεσαι μερικά αντανακλαστικά για να επιστρέψεις. Ελπίζω ότι θα απαντήσουμε θετικά η διοίκηση μας κάνει ότι μπορεί”.

Αν θα ράψει τα δύο καλά ημίχρονο που είχε ο Παναθηναϊκός με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: “Κοιτάξτε προσπάθησα να πάω σε ένα κατάστημα για να αγοράσω βελόνα, αλλά είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού. Η μαμά μου όμως θα μου στείλει αλλά θα αργήσει”.

Για τους Βιγιαφάνιες και Κουρμέλη, αν παίξουμε με τον ΠΑΣ: “Είναι μεγάλα προβλήματα, αλλά είναι σημαντικοί παίκτες. Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτηση σας, θέλω 24ωρες ακόμα.

Για τις καλές εμφανίσεις του Αλεξανδρίτης – Ζαγαρίτης: “Αυτά τα παιδιά έχουν πολλά να μάθουν. Έχουν ταλέντο, αλλά χωρίς να τους προσβάλλω δεν είναι ούτε ο Κουαρέσμα ούτε ο Ρονάλντο, αλλά και ούτε ο Βαράν. Ελπίζω με τη δουλειά τους να ανεβαίνουν ένα ένα το σκαλί, για να γίνουν χρήσιμοι παίκτες για τον Παναθηναϊκό. Τώρα σε τι επίπεδο θα φτάσουν είναι ακόμα νωρίς έχουν πολλά να αποδείξουν”.

Για το γκρουπ εξέλιξης που έχει δημιουργήσει: “Έχουμε μια ομάδα 12 παικτών, μέσα σ’ αυτούς είναι ο Ζαγαρίτης και ο Αλεξανδρίτης. Μέχρι τώρα τεστάρουμε και εξετάζουμε με τους βοηθούς ποιος χρειάζεται τι. Αρχίσαμε από την τεχνική, την έκρηξη και πέρα από την τακτική προσπαθούμε να βρούμε μια κατάσταση που να βελτιώνει τον καθένα. Βεβαίως θα πρέπει να τους δώσουμε τι δυνατότητα να παίξουν σε ξεχωριστά παιχνίδια. Δεν θα ήθελα να δώσω τους αγώνες του πρωταθλήματος γιατί εκεί θέλουμε βαθμούς. Να βρούμε αγώνες που να έχουν ένα ψυχολογικό φόρτο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News