Απίστευτο: Ζητάει Έλληνα διαιτητή ο Άρης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Απίστευτο: Ζητάει Έλληνα διαιτητή ο Άρης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Επιστροφή Ελλήνων διαιτητών στα ντέρμπι φαίνεται πως επιδιώκει το μπλοκ Άρη-Ολυμπιακού καθώς στη ρεβάνς η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ζητάει να μην είναι ξένος ο διαιτητής αλλά… ντόπιος!

Σε μία ομολογουμένως κίνηση με πολλές προεκτάσεις που θα συζητηθεί προχώρησε η ΠΑΕ Άρης που με επιστολή της στη ΚΕΔ ζητάει Έλληνα διαιτητή πλην του Τάσου Παπαπέτρου.

Η αφορμή γι’ αυτή την κίνηση είναι η διαιτησία του Τιάγκο Μάρτινς στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας λόγω της ακύρωσης του τέρματος που σημείωσε ο Χουάν Ιτούρμπε αλλά, ωστόσο μεταφράζεται και ως μία αλλαγή πλεύσης ενόψει και των υπολοίπων ντέρμπι που ακολουθούν, αφού ουσιαστικά θέλουν να «σπάσει» η κοινή συμφωνία που υπάρχει για τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι.

Πλέον αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία η απάντηση της ΚΕΔ και αν αυτή υπάρξει μέσω των ορισμών που θα γίνουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε το ακυρωθέν γκολ του Άρη:

 


Παναθηναϊκός μεταγραφές: Επιβεβαίωση για Αλ Τάμαρι – Τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός το παλεύει για τον Αλ Τάμαρι, ποια τα νέα δεδομένα.

Το Newspao.gr αποκάλυψε πώς ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικό βρίσκεται στην πράσινη λίστα και πλέον υπάρχουν εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr οι πράσινοι έχουν κυκλώσει τις τελευταίες ημέρες τον Αλ Τάμαρι και έχουν μπει σφήνα στη γαλλική Ναντ που έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι του 2023 ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του στο βελγικό σύλλογο.

Η Λέουβεν έχει καταθέσει αλλεπάλληλες προτάσεις στον 25χρονο άσο προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του, πλην όμως αυτός δεν επιθυμεί να ανανεώσει κι έτσι οι Βέλγοι βρίσκονται σε αδιέξοδο, με συνέπεια να είναι συγκαταβατικοί για την παραχώρησή του προκειμένου να εισπράξουν κάποια χρήματα και να μην τον χάσουν ως ελεύθερο.

Ο διεθνής Ιορδανός άσος που έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την εντυπωσιακή τραχύτητα και την ντρίμπλα σε καταστάσεις απομόνωσης (ένας εναντίον ενός), δεν έχει καταλήξει οριστικά για το αν είναι προτιμότερο να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και να αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Προς το παρόν, οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι εξετάζει σοβαρά την προοπτική του Παναθηναϊκού, καθώς και δυο προτάσεις από ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος που βρίσκονται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, με το τριφύλλι ωστόσο να έχει προχωρήσει τη διαδικασία με τη Λέουβεν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News