Απίστευτο! Ο Άρης ανακοίνωσε Μαντσίνι για Ολυμπιακό!

Απίστευτο! Ο Άρης ανακοίνωσε Μαντσίνι για Ολυμπιακό!

Πάντως φαντάζει απίθανό ο Αργεντινός να αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση του Άρη καθώς έχει ζητήσει από την ομάδα του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (25/01), στο πλαίσιο της 7ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Luis Palma, Etebo, Mancini, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Dabo, M’Bakata, Nkoulou (τραυματίες), Kamara, Camacho (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Καρακασίδης.

Παναθηναϊκός: Αντίδραση Μαντσίνι για Άρη – Τι έκανε ο παίκτης

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Άρη για να προχωρήσει το θέμα.

Και οι δύο πλευρές έχουν διαψεύσει τα όσα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει συμφωνία, με την πρόταση βέβαια να είναι δεδομένη και τους πράσινους να προσπαθούν να ολοκληρώσουν την μεταγραφική κίνηση.

Σύμμαχος σε όλο αυτό είναι και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει να φορέσει τα πράσινα και μάλιστα από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στην Αθήνα.

Ακόμα δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο η διαπραγμάτευση φαίνεται να βρίσκεται σε καλό σημείο.

Μένει να δούμε λοιπόν μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα το αν ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί τελικά στα πράσινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News