Απίστευτο! Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, μετά τον Τσέριν

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά και δεν «φαίνεται»

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις πρέσινγκ και τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Θεραπεία έκανε ο Σπόραρ, αποφόρτιση ο Αϊτόρ, ατομικό ο Τσέριν, ενώ οι Βέρμπιτς, Κώτσιρας ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Τρουιγιέ.

Γιοβάνοβιτς: Έφτασε να μας κάνει να αδημονούμε να δούμε Τσοκάι και Τρουϊγιέ!

Άμα έχεις προπονητή που ξέρει τι θέλει και γνωρίζει πως να πάρει από τον ποδοσφαιριστή το 100% όντας δίπλα του και μιλώντας του συνεχώς αυτά γίνονται.

Βλέπεις τον Πέρεθ, από την Β Ισπανίας, να τρώει το γήπεδο και μετά το Ηράκλειο να βγάζει άλλη μια υπέροχη ασίστ για γκολ.

Τον Αϊτόρ εκεί που για 1.5 χρόνο τον ψάχναμε, να μην μπορούν να τον βρουν πλέον ούτε οι αντίπαλοι. Ο πρώτος ξένος παίκτης στην ιστορία του κλαμπ με 2 τέρματα μέσα στην Τούμπα.

Τους Πούγγουρα και Σάρλια να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που έχει μια από τις ποιοτικότερες γραμμές κρούσης της χώρας.

Ο Ιβάν έχει τον τρόπο του κι ήδη αγαπιέται πολύ από την εξέδρα σε σημείο να ανυπομονείς να δεις το τριφύλλι στη Λεωφόρο για να ανακαλύψεις τι άλλο μπορεί να σκαρώσει.

Έφτασε ο αθεόφοβος να μας κάνει να αδημονούμε να δούμε Τσοκάι και Τρουϊγιέ (δυο άβγαλτους πιτσιρικάδες κατά τα άλλα) για να δούμε τι ξετρύπωσε πάλι μιας και στις μεταγραφές αποδεικνύεται master! Προβλέπεται …πανικός με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News