ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπεσε και δεύτερος παίκτης εκτός του Μπρινιόλι από την κροτίδα! (vid)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπεσε και δεύτερος παίκτης εκτός του Μπρινιόλι από την κροτίδα! (vid)

Στη φάση όπου έπεσε στον αγωνιστικό χώρο η κροτίδα κι ουσιαστικά έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι δε βρέθηκε στο έδαφος μόνο ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι από πλευράς Παναθηναϊκού!

Ένα απίστευτο γεγονός σημειώθηκε χθες βράδυ στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, καθώς στη διάρκειά του ένας ανεγκέφαλος οπαδός αποφάσισε να πετάξει μια κροτίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα η κροτίδα αυτή έπεσε λίγο πιο πίσω από το δοκάρι του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Όταν, λοιπόν, έσκασε ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού «χτυπήθηκε» από το ωστικό κύμα και βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο της «OPAP Arena». Εκείνη τη στιγμή ο διαιτητής διέκοψε το ματς με σκοπό να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον Μπρινιόλι, ο οποίος φανερά είχε πάθει σοκ από το γεγονός αυτό.

Παρ’ όλα αυτά στη συγκεκριμένη φάση δε βρέθηκε μόνο ο Μπρινιόλι στο έδαφος. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω από το βίντεο, ο Μπαρτ Σένκεφελντ με το που σκάει η κροτίδα, πέφτει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Ιταλό. Η διαφορά είναι πως ο Ολλανδός στόπερ σηκώθηκε αμέσως προκειμένου να παίξει τη φάση.

Δείτε το βίντεο:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News