Απίστευτο δημοσίευμα για Μακέντα και Παναθηναϊκό στη Σερβία!

Μακέντα και... σκορ πρόκρισης - Δείτε το γκολ (video)

H σερβική εφημερίδα Sportski Zurnal αναφέρεται στον Φεντερίκο Μακέντα και επιμένει πως ο Ιταλός φορ θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, μολονότι συμφώνησε να παραμείνει στους «πράσινους»!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να συμφώνησε με τον Κίκο Μακέντα στην επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2023 κάνοντας την μεγάλη ανατροπή, όμως την ίδια στιγμή οι Σέρβοι υποστηρίζουν πως το θέμα θα παραμένει ανοικτό μέχρι να υπογράψει ο Ιταλός στράικερ το νέο του συμβόλαιο.

Η Sportski Zurnal πήγε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για «μπλόφα του Παναθηναϊκού που θέλει με αυτό τον τρόπο να πιέσει τους πρωταθλητές Σερβίας προκειμένου να προσφέρουν περισσότερα από 400.000 ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης για τον 29χρονο άσο».

Τέλος, η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι εν τέλει, ο Ιταλός επιθετικός θα μετακομίσει στο Βελιγράδι και το deal θα κλείσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, στη διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News