Απίστευτο: Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για τα ύψη των δοκαριών στις δύο εστίες!

Απίστευτο: Διαμαρτύρεται η ΑΕΚ για τα ύψη των δοκαριών στις δύο εστίες!

Το παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου και της ΑΕΚ είναι στον αέρα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τις διαστάσεις των δοκαριών του γηπέδου και συγκεκριμένα με το ύψος του δοκαριού στις δύο εστίες.

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων μαζί με τους διαιτητές μέτρησαν με μεζούρα τις διαστάσεις της εστίας που ήταν πέντε εκατοστά χαμηλότερη.

Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν το ζέσταμά τους και είναι σε αναμονή για το αν θα γίνει το παιχνίδι.

Το παιχνίδι του Ατρόμητου και της ΑΕΚ είναι στον αέρα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τις διαστάσεις των εστιών και διαπιστώθηκε πως στη μία εστία το δοκάρι είναι τρία εκατοστά πιο κοντή και η άλλη πέντε.

Οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν το ζέσταμά τους και είναι σε αναμονή για το αν θα γίνει το παιχνίδι. Οι άνθρωποι του γηπέδου σκάβουν τις δύο εστίες στη γραμμή, προκειμένου να είναι τα δοκάρια στις σωστές διαστάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News