Απίστευτο: Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στην ΑΕΚ Β' στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' (vid)

Απίστευτο: Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στην ΑΕΚ Β' στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' (vid)

Η ΑΕΚ Β’ προηγήθηκε του Ολυμπιακού Β’ με τραβηγμένο πέναλτι στο μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου στον Απόστολο Χριστόπουλου στο Α’ ημίχρονο αλλά στο τέλος, φωνάζει δικαιολογημένα για τη διαιτησία του Γκορτσίλα, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της SL2, που έγινε την Παρασκευή 13/1.

Στο 86ο λεπτό συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα από δεξιά, και αφού η μπάλα πέρασε από όλους τους παίκτες μπροστά από την εστία, ο Ιάγκο Ιμπαγάσα (γιος του Αριέλ) μπροστά από τον Παρρά, βρήκε τη μπάλα με το αριστερό χέρι αλλά ο ρέφερι από τη Μακεδονία δεν έδειξε τίποτα. VAR στα παιχνίδια της Super League 2 δεν υπάρχει, και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε παρακάτω την επίμαχη φάση:

 


Παναθηναϊκός: Ματς- κλειδί στα Γιάννενα – Οι λόγοι

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή     ( 15/1,20:30) σε ένα ματς κομβικό για την συνέχεια της φετινής σεζόν.

Και είναι κομβικό καθώς το Τριφύλλι πρέπει να φύγει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του για πολλούς λόγους.

Αρχικά, οι Πράσινοι θα πρέπει να κερδίσουν ώστε να κρατήσουν τις διαφορές από τους ανταγωνιστές του οι οποίοι αγωνίζονται όλοι εντός έδρας και θα έχουν εύκολο έργο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ εντός, η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό εντός ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη.

Δεύτερον, η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ έρχεται μετά την πρώτη ήττα της ομάδας τη φετινή σεζόν και το αποτέλεσμα της θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία των παικτών.

Ακόμα, είναι αλήθεια ότι το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περνάει ένα ντεφορμάρισμα ενώ από την άλλη ο ΠΑΣ είναι στη καλύτερη φάση έχοντας κερδίσει την ΑΕΚ και έχοντας φέρει ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Αυτό από μόνο του δείχνει και το υψηλό βαθμό δυσκολίας που θα έχει η αναμέτρηση για τους Πράσινους καθώς θα έχουν απέναντι τους μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα.

Τέλος, αν οι Πράσινοι καταφέρουν να επικρατήσουν τότε θα έχει πάρει ένα τρίποντο το οποίο δεν κατάφεραν να πάρουν οι αντίπαλοι του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα κρίνεται ως απαραίτητη.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Άμεσα εξελίξεις για εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφές των Πούχατς και Κλέϊνχεισλερ βρίσκεται πολύ κοντά στη τρίτη του προσθήκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταλήξει στον εκλεκτό ο οποίος θα έρθει να πάρει την θέση του τραυματία Αϊτόρ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη οι οποίες είναι πολύ προχωρημένες.

Ο Σύλλογος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην διαρρεύσει το όνομα του παίκτη ενώ οι πληροφορίες μιλούν για μία επιλογή από το πάνω ράφι ( έκφραση η οποία δεν αρέσει καθόλου στον Γιοβάνοβιτς) η οποία θα έρθει και θα κάνει την διαφορά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα καθώς μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση ανά πάσα στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News