Απίστευτη η αύξηση στα διαρκείας την τελευταία εβδομάδα

Το σύνθημα που «δόνησε» το ΟΑΚΑ!

Παράνοια επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα…

Μετά την απόκτηση του Παπαπέτρου και –ειδικά- του Λάνγκφορντ ήρθε η παράνοια! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι έτοιμος για νέο τρελό ρεκόρ στα διαρκείας! Να ξεπεράσει το περσινό των 7.500 και να φτάσει στον απίστευτο στόχο των 10.000!!!!

*Από την Παρασκευή 13/7 μέχρι την Πέμπτη 19/7 (εβδομάδα) αύξηση 200% σε σχέση με το προηγούμενο εβδομάδα!!!!

*Είναι τέτοια η τρέλα που το Σαββατοκύριακο 14-15/7 στα μέσα του Ιουνίου, όπου όλοι είναι για μπάνιο, με κλειστά τα εκδοτήρια, έφυγαν πάνω από 100 εισιτήρια μέσω viva.

*Μεγάλη αύξηση παρατηρείται στα οικογενειακά διαρκείας όπου υπάρχει μια καταπληκτική προσφορά. Γονιός+1 παιδί έκπτωση 30% στα εισιτήριά τους, Γονιός+2 παιδιά έκπτωση 40% στα εισιτήριά τους!

*Η ανανέωση Παππά και η επικείμενη έλευση Παπαγιάννη αναμένεται να φέρουν νέα… τρέλα! Το προσεχές διάστημα οι «πράσινοι» περιμένουν ντεμαράζ! Με γρήγορους ρυθμούς φεύγουν τα πιο οικονομικά διαρκείας χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση και στα πιο ακριβά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News