ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΖΕΪΜΣ: «Είπα στον Μπουρούση να έρθει στον Παναθηναϊκό, πάμε για το Final Four»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΖΕΪΜΣ: «Είπα στον Μπουρούση να έρθει στον Παναθηναϊκό, πάμε για το Final Four»

Ο ενθουσιασμένος Μάικ Τζέιμς αποκαλύπτει πως ζήτησε από τον Γιάννη Μπουρούση να έρθει να τον βρει στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως Νο. 1 στόχος είναι η επιστροφή στο Final Four.

Οι «πράσινοι» ήταν… ήσυχοι στο μεταγραφικό παζάρι για περίπου έναν μήνα, όμως δούλευαν μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις τους.

[ads2]

Όταν τους δόθηκε η ευκαιρία και μόλις βρέθηκε το κατάλληλο timing, έκαναν… γερό μπάσιμο και έντυσαν στα «πράσινα» δύο παίκτες από το «πάνω ράφι» της Euroleague. Στην ουσία, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη με τις προσθήκες των Σίνγκλετον – Τζέιμς «ξεκαθαρίζει» πως πρώτος στόχος για την σεζόν 2016-2017 είναι η επιστροφή στo Final Four, ύστερα από μια πενταετία.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, που εντυπωσίασε την περσινή σεζόν με την Λαμποράλ Κούτσα (μ.ό. με τους Βάσκους στην Euroleague: 10π. με 45,6% 2π., 36,8% 3π., 86,4%β., 2,6ρ., 2,7ασ., 0,6κλ. και 1,1λ.) πείστηκε από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», οραματίστηκε τον εαυτό του να αποτελεί μέλος αυτής της προσπάθειας και υπέγραψε δίχως δεύτερη σκέψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖΕΪΜΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ SDNA.GR

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News