ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι υπόδικοι της ΕΠΟ προτείνουν επιδιαιτητή στη Superleague!

Το σκηνικό… απείρου κάλλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται με γεγονότα άκρως προσβλητικά για τη νοημοσύνη του μέσου φιλάθλου.

Ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Στράτος, επέλεξε να στείλει τον Δημήτρη Σαραϊδάρη στο… στόμα του λύκου της ΕΠΟ, προκειμένου να συναντηθεί με τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ, Δημήτρη Γκρούτση, και μαζί να συναποφασίσουν το όνομα του επιδιαιτητή της ΚΕΔ!

[ads2]

Πράγματι, η συνάντηση των δύο ανδρών ξεκίνησε κανονικά, μόνο που οι δύο άνδρες… απέκτησαν παρέα! Χωρίς να έχουν την παραμικρή δικαιοδοσία να το πράξουν, ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο Βαγγέλης Τοπολιάτης και ο Νίκος Προύντζος, όχι μόνο πραγματοποίησαν «ντου» στη συζήτηση των δύο μελών της υπό σύσταση νέας ΚΕΔ, αλλά έφτασαν στο σημείο να προτείνουν συγκεκριμένα ονόματα για τη θέση του επιδιατητή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, o Νίκος Προύντζος πρότεινε για το συγκεκριμένο πόστο τους Σπυρόπουλο, Ψυχομάνη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τρεις υπόδικοι παράγοντες της ΕΠΟ, δύο για την Κάρτα Υγείας (Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης) και ένας (Προύντζος) για την Εγκληματική Οργάνωση, θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμα τους να συνεχίζουν τα παιχνίδια τους στην πλάτη των Ελλήνων φιλάθλων.

Και καλά, ο δικός τους ρόλος είναι πλέον γνωστός. Το ζητούμενο είναι τι σκέφτηκε ο νέος πρόεδρος της Superleague και τους έδωσε το δικαίωμα να προχωρήσουν σε νέες παρεμβατικές μεθόδους. Τι σκέφτηκε ο Γιώργος Στράτος και έστειλε τον Δημήτρη Σαραϊδάρη στο… στόμα του λύκου, μερικές μόλις μέρες μετά την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε από την ΕΠΟ ο πρώην διαιτητής και νυν εκπρόσωπος της Superleague στην ΚΕΔ.

Και το έκανε, μάλιστα, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των περισσότερων μελών – ομάδων της Λίγκας.

Ακόμη, πάντως, κι αν προχωρήσουν Γκρούτσης και Σαραϊδάρης σε επιλογή επιδιαιτητή, ακόμη κι αν η ΕΠΟ ορίσει αύριο διαιτητές για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, η Superleague δεν πρόκειται να ξεκινήσει και οι δύο πρώτες αγωνιστικές οδηγούνται σε αναβολή.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News