AΠΙΣΤΕΥΤΟ ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό

AΠΙΣΤΕΥΤΟ ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έκανε το μπρέικ στον πρώτο τελικό του φετινού πρωταθλήματος. Για να συμβεί αυτό οι “πράσινοι” έκαναν επίδειξη αλτρουισμού και έσπασαν το ρεκόρ που κατείχε ο Ολυμπιακός.

Ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος είχε τη σφραγίδα του Παναθηναϊκού, καθώς οι “πράσινοι” έκαναν το μπρέικ και πήραν το πλεονέκτημα στη σειρά. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας μπόρεσαν να “παγώσουν” το ΣΕΦ και να δείξουν ότι είναι αποφασισμένοι για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

[ads2]

Κοιτώντας τη στατιστική του Παναθηναϊκού το εντυπωσιακό στοιχείο που παρατηρεί κανείς είναι οι 29 (!) ασίστ που μοίρασαν οι “πράσινοι”. Αυτό το νούμερο αποτελεί την καλύτερη απόδοση ομάδας στην ιστορία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τα ηνία μέχρι σήμερα κατείχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στον τέταρτο τελικό του 2011 είχε δώσει 23 τελικές πάσες.

Για να φτάσει σε αυτό το μεγάλο νούμερο ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε οι Καλάθης, Διαμαντίδης και Φελντέιν να μοιράσουν από 8, 7 και 6 ασίστ αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News