ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κάζο για την Εφές!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κάζο για την Εφές!

Μεγάλο “κάζο” για την Αναντολού Εφες, η οποία αποκλείστηκε (66-67) στα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Καρσίγιακα και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η Καρσίγιακα έπαιξε με καρδιάς πρωταθλήτριας, άφησε εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε.

[ads2]

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με την Εφές να είναι αυτή που είχε το προβάδισμα, ωστόσο στο τέλος η Καρσίγιακα ήταν ψύχραιμη και πέτυχε τους πόντους που χρειαζόταν από τη γραμμή των βολών.

Οι παίκτες του Σαρίτσα εκμεταλλεύτηκαν το ξέσπασμα που έκαναν στην τέταρτη περίοδο και με σερί 10-0, μετέτρεψαν το 51-57 (35′) σε 61-57 (38′). Καταλυτική συμβολή στο συγκεκριμένο σημείο είχε ο Λάζεριτς Τζόουνς, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους. Κορυφαίος των νικητών, πάντως, ήταν ένας άλλος Αμερικανός που έχει περάσει από τα μέρη μας, ο Μπρέισι Ράιτ, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους με 7/10 δίποντα!

Οι 15 πόντοι του Ερτέλ κι οι 12 του Μπράουν δεν έφταναν στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η οποία αποχαιρέτησε νωρίς έναν από τους στόχους της.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News